Ingatlan típusa Településválasztó Rendezési elv
Eladó
Kiadó
 
Kezdőlap Hitel Energetika Kalkulátorok Ügyfélszolgálat
 
Hívjon minket!: 66/443-255,  30/394-9160
Vevőink számára díjtalan közvetítés!
Békéscsaba, Szent István tér 9.  
Ipari ingatlan, telephely Békéscsabán, főútvonal mellett
Irányár: 120.000.000 Békéscsaba

RÉGI ÁR:140 mill. ÚJ ÁR: 120 mill. Békéscsabán összközműves ipari ingatlant kínálunk eladásra.

Megközelítése szilárd burkolatú útról lehetséges, városközponttól 3 km, várost jelző táblán belül. Az út kiépített, szabályozott, rendezett, aszfalt burkolatú, közvilágítás van. Nagy méretű és súlyú járművekkel könnyen megközelíthető.

A telephelyen két esztergaműhely van amelyből a nagyobbikban 4 esztergapad 1 marógép, a kisebbikben egy esztergapad és egy állványos fúrógép kapott helyet.

Műhelyeken kívül , raktárak és szociális kiszolgáló épületek együttese található. Hagyományos építési módban 1970-es években épült vasbeton alapozással falazat és padozat alatti bitumenes szigeteléssel tégla anyagból. Acélgerándák közötti vasbeton födémmezők, lapostető bitumenlemezes fedés, illetve részben félnyereg tető. Burkolatok a műhelyekben simított beton, egyéb helységekben kerámialap. Nyílászárók acélból szimpla üvegezéssel a műhely részen, illetve fa ablakok. A telep területén géprámpa /7,5t teherbírású/, csápos emelő, illetve hatósági engedéllyel rendelkező és üzemelő nagynyomású kamion és mezőgazdasági gépjármű mosó, hidrofor lett kialakítva. A műhely szerelőaknás, fűtött. A fűtés központi szilárd tüzelésű (aprítékos) kazánról /gázról is megoldható/ üzemel, a melegvízet villanybojler állítja elő. A telep 4498 m2 területen és 879 m2 beépítetséggel 2 nagykapus bejárattal teljesen körbekerített.

Levél küldése:
Megtekintett ingatlanok...
 
Békéscsaba 120.000.000