Ingatlan típusa Településválasztó Rendezési elv
Eladó
Kiadó
 
Kezdőlap Hitel Energetika Kalkulátorok Ügyfélszolgálat
 
Hívjon minket!: 66/443-255,  30/394-9160
Vevőink számára díjtalan közvetítés!
Békéscsaba, Szent István tér 9.  
Jaminai ingatlan sok lehetőséggel
Irányár: 55.000.000 Békéscsaba

Eladó, de elsősorban kiadó Békéscsabán, Jamina városrészben egy 300m2-es ezelőtt varrodaként funkcionáló ingatlan, amelynek helyiségei: előtér egy nagy cserépkandallóval, folyosó, konyha+étkező, fürdő, WC a földszinten, illetve kiszolgáló és öltöző helység.  Ezen kívül egy 60m2-es utcafronti szoba található. A nyitott lépcsőházon keresztül érünk fel a galériázott emeletre, amelyen egy szintén utcafronti 60m2-es szoba van és egy közlekedő folyosó, amely a galérián keresztül vezet egy újabb 40 nm es helyiségbe/szobába/.

Az ingatlanon belül az épület részét képezve van egy nagyméretű garázs, ami kb. 30 nm-es.Az épületet cirkó rendszer fűti padlófűtéssel, de lehetőség van egy nagy cserépkályhával való fűtésre is. A ház egy gyönyörűen parkosított hatalmas udvarra néz. A tulajdonos elsősorban kiadásban gondolkodik, de ha valaki meg szeretné vásárolni arra is van lehetőség a megadott vételáron.

Az épület használható lenne, akár varrodának, orvosi centrumnak, diagnosztikai centrumnak, de számtalan lehetőség rejlik ezen kívül is benne, akár lakásnak is kialakítható.

360000,-Ft/ hó  3 havi kaució +rezsi.

Levél küldése:
Megtekintett ingatlanok...