Ingatlan típusa Településválasztó Rendezési elv
Eladó
Kiadó
 
Kezdőlap Hitel Energetika Kalkulátorok Ügyfélszolgálat
 
Hívjon minket!: 66/443-255,  30/394-9160
Vevőink számára díjtalan közvetítés!
Békéscsaba, Szent István tér 9.  
Tanya Gádoroson
Irányár: 16.500.000 Gádoros

 Eladásra kínáljuk Békés megyében, Orosházától 15 km-re, Gádoros külterületén a faluközponttól 5 percre található, vállalkozásra gazdálkodásra kiválóan alkalmas tanyát, melyre a FALUSI CSOK igénybe vehető és azonnal költözhető állapotban van.

 

A tanyához tartozik 1,7 ha szántó művelési ágú földterület. A tanya három helyrajzi számon helyezkedik el, terület alapú támogatás igénybe vehető rá. A 3 helyrajzi számból az egyiken tanya-udvar található, de az épület elbontásra került, ami új épület építésére ad lehetőséget.

Az ingatlan teljesen egyedülálló, szomszédok nincsenek. A 3 szobás hajópadlós ház 100 m2 alapterületű (3 szoba, nappali, előszoba, fürdőszoba, Wc, konyha, kiskonyha, kamra) belülről felújított, új fa nyílászárókkal rendelkezik. Tv és internet szolgáltatás is van. Vezetékes ivóvíz és fúrt kút egyaránt megtalálható, saját szennyvízaknával rendelkezik, itt nincs csatornadíj. A fűtést automatavezérlésű biomassza kazán biztosítja.

A tanya jószágtartásra van berendezve: 12 m2-es sajtműhely, 6 disznó ól, 3 csirke ól, egy kecske akol, 1 db 20 tonnás kukoricagóré, tüzelőanyag tároló,

Fiatal pároknak ajánljuk, akik kedvet éreznek az önmegvalósításhoz, az ökológiai gazdálkodás területén. Az 500 m2-es kertben 4 éve takarásos kertművelési rendszer lett kialakítva, ami mikro öntöző rendszerrel van ellátva.

Korábban kecskesajtot és egyéb kecsketejből készült finomságokat készítettek. Igény szerint a kistermelői engedély átruházható, a tulajdonos szakmai iránymutatásával szívesen segítséget nyújt.

A gazdálkodáshoz szükséges eszközök, külön alku tárgyát képezik.

Levél küldése:
Megtekintett ingatlanok...